„Unde este protecţia de care trebuie să beneficieze poliţistul din partea ‘nşpelor mii de servicii secrete?!” Lider sindical despre cazul maşinii incediate de interlopi!

Un lider sindical din Poliţie reacţionează foarte dur în cazul maşinii comisarului Neculai Bodron de la Roman care a fost incendiată şi acuză atât pe cei din serviciile secrete cât şi pe comandanţii din Poliţie că nu asigură, real, protecţia poliţiştilor care chiar luptă cu infractorii şi cu reţelele de interlopi. Ioan Cănărău (preşedinte Europol Neamţ, vicepreşedinte Europol România) îi arată cu degetul şi pe politicienii care fac legi strâmbe, în defavoarea poliţiştilor şi în favoarea infractorilor.

Cititi si: Maşina Şefului Judiaciarului Poliţiei Roman, INCENDIATĂ CU COCKTAIL MOLOTOV! FOTO
Poliţistul cu maşina incendiată, ameninţat pe facebook: „Te arunc în aer şi îţi dau foc!”

<<Ce se intampla cand esti un bun profesionist, un bun politist si iti faci meseria, prinzi si ” arestezi ” infractori ? Vin jmecherii si-ti dau foc la masina! Sefului Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Mun. Roman i-a fost incendiata masina personala, in fata blocului unde locuieste, se pare, din ce am inteles din informatiile aparute in spatiul public.
Acest politist este printre putinii sefi din Politia Romana care merita sa fie laudat. Un bun profesionist, un politist adevarat, experimentat, cu multe arestari la activ, daca putem spune asa! Credem ca il poate inlocui cu brio pe actualul sef, care se dovedeste pe zi ce trece incapabil sa gestioneze situatia infractionala din municipiu!>>, este descrierea pe care Cănărău o face şi cazului dar şi poliţistului-victimă.

Cănărău ajunge la protecţia care ar trebui asigurată şi de Poliţie dar şi de alte structuri unor asemenea poliţişti vizaţi de posibile răzbunări şi constată că aceasta este doar pe hârtie: <<Se pare ca a mai primit si in trecut amenintari si stam sa ne intrebam unde este protectia de care trebuie sa beneficieze politistul din partea „nspelor mii” de servicii secrete! Aici s-a ajuns, din pacate, politistii sunt lasati de izbeliste, la mana si la mila infractorilor ! Cei care sunt obligati sa asigure spatele politistilor, mai ales ca in acest caz era vorba despre un politist care isi facea meseria exemplar, chiar sub presiunea unor amenintari venite, zic unele surse, din partea celor certati cu legea, a caror activitate infractionala a probat-o, nu fac altceva decat sa doarma in papuci si sa cheltuie banul public in mod nejustificat>>.

Cititi si: Maşina Şefului Judiaciarului Poliţiei Roman, INCENDIATĂ CU COCKTAIL MOLOTOV! FOTO
Poliţistul cu maşina incendiată, ameninţat pe facebook: „Te arunc în aer şi îţi dau foc!”

Tirul lui Cănărău îi vizează şi pe politicienii care par a lucra nu în interesul românilor şi a poliţiştilor ci în favoarea interlopilor: <<Legile proaste, facute de parlamentari antiromani, gandite sa sprijine infractorii, incatusarea Politiei Romane prin proceduri si norme interne alambicate, invechite, perimate, lipsa totala de implicare din partea multor factori decidenti din sistem, au aruncat Politia Romana undeva la marginea societatii, in mocirla in care unii semeni de-ai nostri isi permit sa atace politisti, sa-i ucida, sa le incendieze bunurile personale, etc! De peste aproape 30 de ani, politistii si implicit romanii sunt bataia de joc a politicienilor dusmani de tara !>>

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “„Unde este protecţia de care trebuie să beneficieze poliţistul din partea ‘nşpelor mii de servicii secrete?!” Lider sindical despre cazul maşinii incediate de interlopi!

 1. SRI/IPJ/Parchet/BBI/CCI/STI/CACA/MACA toate aceste structuri mafiote asa zis de…”informatii”platite de noi cetatenii statului mafiot Romania sunt paza si protectia celor care au jefuit si jefuiesc de 27 de ani aceasta tara.

  Pina ce nu vor fi desfiintate Romania o sa ramina o tara nedemocratica si subdezvoltata.

 2. Eu una n-am mai auzit să existe polițai în vreo țară, în care să fie păziți la rândul lor de alți polițiști, la serviciu, pe stradă, în casă, în restaurante, în sediile lor ultradotate și călduroase ori pe timpul concediilor lor de lux.
  Dacă nu se pot apăra pe ei înseamnă că nu pot apăra nici civilul de rând care le plătește lunar haina și șapca plină de bani.
  Dacă nu sunt în stare să se apere pe ei însăși, și să fie uniți împotriva hoților, atunci să plece acasă și să lase pe alții să facă ordine în societate.
  Ne-am săturat de văicărelile voastre, cu privire la șefi și instituțiile voastre, care vă pun la treabă și bine vă fac, și treceți la muncă la privat, unde nu este așa de cald și bine, nu te plimbi nici cu mașină, nu ai nici benzină și nici așa chenzină.
  Aloooo comandanților…….
  De ce nu faceți publice rezultatele muncii lor, nominal, să vedem și noi câți puturoși plătim pentru statul ori plimbatul degeaba pe banii noștri și acum vor protecție, de la civili și de la armata românească, SRI.
  Mare nerușinare.

Lasă un răspuns