Unanimitate în CL Piatra Neamţ pentru detalii legate de deschiderea Pieţei. Marghidan: „Tot sprijinul de la PSD-ALDE, pentru urgentare!”

Şedinţă „în viteză” la CL Piatra Neamţ unde a fost nevoie doar de câteva minute pentru votarea celor 4 proiecte de hotărâri. din care 3 referitoare la Piaţa Centrală (organigramă, buget, pază).

„Viteza” a fost completată de „unanimitate” pentru că deşi a fost vorba de proiecte propuse de primarul Dragoş Chitic, Opoziţia PSD-ALDE a confirmat ceea ce a tot solicitat de luni de zile: susţinere totală dacă, până la finalizarea licitaţiei, Piaţa este preluată de Primărie.

„Aşa cum a promis, Grupul consilierilor PSD-ALDE dă tot consursul în ce priveşte aprobarea detaliilor organizatorice, cu dorinţa explicită ca acest proces să fie cât mai rapid posibil pus în practică şi Piaţa să fie deschisă. Zilele viitoare vor fi nişte consultări legate de noi proiecte legate tot de Piaţă unde, evident, vom da tot concursul, ca şi la viitoarele şedinţe pe aceeaşi tematică. Aşa cum am tot spus, comercianţii şi cumpărătorii din Piatra Neamţ şi din tot judeţul merită să beneficieze de facilităţile noii pieţe iar noi, consilierii social-democraţi şi aliaţii noştri de la ALDE facem tot ce ne stă în putinţă ca aceşti paşi să fie parcurşi cât mai repede”, a declarat consilierul Victor Marghidan.

Cel mai important proiect de azi, de pe ordinea de zi a fost cel referitor la modificarea orgranigramei, prin înfiinţarea unui compartiment nou, cu 12 posturi. Această decizie urmează a fi validată de ANFP (Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici), urmând ca apoi să fie stabilite detaliile (angajare, sau transfer sau detaşare).

D.V.

Lasă un răspuns