Una din cele mai cunoscute actrițe de la TT lasă Piatra Neamț pentru București!

Update:
La solicitarea Vestea, Sabina Brîndușe a răspuns câtorva întrebări prin care i-am solicitat precizări suplimentare. Actrița a declarat că practic se lansează în provocarea unui nou proiect care nu e încă bine definit și care e în dinamică. Practic, un nou început care nu este acum prea clar dar care poate aduce orice.
Răspunsurile Sabinei Brîndușe: <<Plec intenționat fără vreun plan bine pus la punct, dar cu speranțe și entuziasm…ca la început de drum! 🙂 Vreau să merg mai departe, să reintru în circuitul casting-urilor pentru filme și seriale, poate, dacă am noroc, să colaborez și cu alte teatre, simt nevoia să mai investesc în pregătirea profesională pe partea de workshop-uri și cursuri… Astea sunt intențiile mele din acest moment. Și mă bucur că rămân colaborator la Teatrul Tineretului, unde o să joc și în festival unul dintre cele mai dragi spectacole- „Consum excesiv”>>

Stirea inițială:
E una dintre cele mai cunoscute și mai distribuite (de către regizori, în piesele montate în ultimii ani) actrițe de la TT a anunțat public astăzi că pleacă de la instituția nemțeană și se întoarce la București.

Este vorba despre Sabina Brândușe cea care a venit la TT în urmă cu peste 4 ani (în mandatul lui Liviu Timuș) și care în urmă cu câteva ore a postat mesajul de mai jos pe facebook: „După mai bine de 4 ani, 5 stagiuni și 12 spectacole la Teatrul Tineretului Piatra Neamt, mă întorc în București.
Pentru tot ce am simțit, experimentat și înțeles aici, mulțumesc fiecărui coleg din cei peste 80 câți sunt la TT, fiecărui regizor, dramaturg, scenograf, coregraf, light și sound designer. Spectatorilor le zâmbesc larg drept răsplată pentru momentele dinaintea fiecărui spectacol când tremuram de emoții, pentru șansa de a face parte din această echipă, le mulțumesc lui Vlad Cristache și lui Liviu Timuș, iar pentru colajul cu scene din spectacole, îi mulțumesc lui Ivu Petru. Mergeți la teatru! Veți face și vă veți face un bine!”. 

Colajul video de care spune actrița poate fi văzut la finele acestui articol.

În mesajul de mai sus, Sabina Brîndușe nu spune dacă în București va juca pe scena altui teatru sau dacă va fi implicată în alt proiect. Și nici dacă există vreun substrat sau cauză externă a deciei ei.

Daniel VINCA
sursa foto – facebook, Sabina Brândușe

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns