Un șofer băut a făcut accident și a fugit!

Un bărbat de 56 de ani din Timișești care s-a urcat băut la volan a provocat un accident și a părăsit locul faptei. Totul s-a petrecut vineri după amiază, arată buletinul de presă al IPJ Neamț.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 56 ani din comuna Timișești, județul Neamț conducea un autoturism pe DJ155B, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un atelaj hipo care se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul la fața locului. Ulterior acesta a fost găsit de către polițiști. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că cei doi conducători de vehicule se aflau sub infleunța alcoolului. Din accident a rezultat rănirea ușoară a căruțașului, un bărbat de 18 ani din Timișești”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns