Un șofer băut a accidentat două femei și a fugit de la locul faptei!


Un romașcan în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce ieri, băut fiind, a provocat un accident în Roman. Potrivit IPJ Neamț, bărbatul a ajuns la o intersecție și în timp ce a virat la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-o altă mașină, care aștepta schimbarea culorii semaforului.
După impact, în urma căruia două femei din autoturismul lovit au fost accidentate, bărbatul s-a făcut nevăzut. Polițiștii au plecat pe urmele lui și l-au găsit la o locuință pe strada Miron Costin. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț și este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului.
Alți doi conducători auto sunt cercetați pentru părăsirea locului accidentului, după ce tot ieri au acroșat doi pietoni și au dat bir cu fugitii. Spre deosebire de primul caz, niciunul din cei doi șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Ambele accidente au avut loc în municipiul Piatra Neamț, fugarii fiind depistați în scurt timp.
Alex SÎRBU

One thought on “Un șofer băut a accidentat două femei și a fugit de la locul faptei!

  1. Dosar penal evident , si legine astea pentru consumul de alcool la volan trebuie sa se inaspreasca o data pentru totdeauna !

Lasă un răspuns