Un slujitor al Domnului cheamă elevii la meditaţii gratuite pentru BAC!

Preotul-profesor Mihai Capşa Togan Togan anunţă un nou sezon al pregătirilor pentru examenul de Bacalureat care au loc la Bierica din Sarata (Piatra Neamţ), prima întâlnire cu cei interesaţi fiind programată pentru data de 16 noiembrie.

„Păstrăm tradiţia! Suntem în al 5-lea an de pregătire gratuită pentru BAC!
Anul acesta, pentru prima dată, avem profesori care susţin cauza noastră – şi la Biologie şi la Matematică; aşadar, Biserica “Buna Vestire” Sarata vă oferă suport gratuit pentru BAC la următoarele materii:
1. Limba şi literatura română;
2. Matematica;
3. Istorie;
4. Biologie;
Prima întâlnire va fi în data de 16 XI 2017, pentru Limba şi literatura română, în curtea bisericii din Sarata, Piatra-Neamţ, apoi, împreună cu cei interesaţi vom stabili data următoarele întâlniri, pentru celelalte materii.
Pentru detalii pot fi contactat la nr: 0745766288 sau la adresa mihaicapsa@gmail.com”, anunţă Capşa Togan.

Meditaţiile sunt, ca şi până acum, gratuite, singurul „preţ” cerut de cel care slujeşte şi în altar şi la catedră fiind doar ca elevii să-şi dea interesul şi să ia foarte în serios şi pregătirea şi examenul de maturitate.

Mihai Capşa Togan este profesor la Liceul Auto din Piatra Neamţ şi la Liceul din Roznov şi diacon la o Biserică din Tîrgu Neamţ.

La Biserica Sarata este paroh preotul Constantin Capşa, tatăl celui care, de 5 ani încoace, pune în practică această iniţiativă interesantă.

 

V.N.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Un slujitor al Domnului cheamă elevii la meditaţii gratuite pentru BAC!

  1. Ar trebui sa se faca la licee, in cadrul celor 8 ore de program zilnic al profesorilor.

Lasă un răspuns