Un septuagenar a părăsit locul faptei dupa ce a dat cu maşina peste altul

În ziua de 20.07.2015, în jurul orei 11.00,polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că în incinta pieții centrale a avut loc un accident în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului. În urma cercetărilor efectuate conducătorul auto, un bărbat de 71 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistat pe raza localității Negrești și se pare că, în timp ce acesta conducea un autoturism în incinta pieţii, a surprins şi accidentat un bărbat de 73 ani, din Roznov. În urma evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, iar la momentul depistării acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

sursa: Politia Neamt

One thought on “Un septuagenar a părăsit locul faptei dupa ce a dat cu maşina peste altul

  1. De la inceput, vreau sa-mi cer scuze, eventualilor cititori, trecuti de 70 de anisori, care inca se mai caznuiesc sa-nvarta covrigul, intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat si anevoios, chiar pentru unul cu ani mai putini ca varsta, dar si ca experienta.Eu sunt de parere, ca de la 65 de ani, varsta de pensionare, soferii amatori, dar si profesionistii sa fie trasi pe dreapta. S-ar mai aerisi traficul, ar creste fluiditatea cat si o usoara sporire a vitezei cu care se circula. Nu ma refer la depasirea celei legale, ci chiar la cea legala, care de multe ori, in situatii de aglomeratie, nu poate fi ajunsa si nici mentinuta de mosnegutii, care inca vor sa-si plimbe consoartele ridate, ptru, ptru…

Comments are closed.