Un PSD-ist șterge pe jos cu noii vicepreședinți ai lui Arsene: „Două nulități pe post de aghiotanți!”

Andrei Ignat (cel care era prezentat în urmă cu câțiva ani drept o importantă achiziție a PSD-ului nemțean) are o părere foarte tranșantă despre cei doi proaspeți vicepreședinți propuși și votați de PSD la Consiliul Județean: „două nulități pe post de aghiotanți, pur și simplu ca ornamente pe organigramă”.
Într-un mesaj public postat chiar în ziua alegerii celor doi vicepreședinți, Ignat șterge pe jos cu cei doi aleși și, indirect, cu PSD-ul.

<<Văd că după jumătate de an de abureală au fost selectați în mod democratic cei din vicepreședinți la CJ Neamț.
Nu știu la ce îi vor folosi președintelui Arsene două nulități pe post de aghiotanți, pur și simplu ca ornamente pe organigramă.
Nu mă înțelegeți greșit; nu sunt nulități ca persoane fizice, că au făcut prăpăd pe unde au lucrat ci pur și simplu că au carnete de membru la partide scoase din uz la alegerile parlamentare.
Succes la tăiat frunze la câini!
Pardon, la ascuțit creioane>>, spune Ignat.

Ignat (fost consilier județean PNL în 2012-2016 și chiar vicepreședinte CJ) a intrat în PSD în decembrie 2016 (după ce la alegerile locale candidase ca independent pentru funcția de primar de Piatra Neamț, rupând din voturile PNL-ului din rândurile căruia plecase) și a fost prezentat într-o conferință de presă ca importantă achiziție a social-democrației nemțene chiar de șeful PSD Neamț.
A fost un activist foarte implicat în campania pentru alegerile parlamentare din 2016, după cum arată și imaginile de mai jos:

 

În ultimii ani, Ignat nu a mai apărut în poze cu liderii PSD dar nici nu a anunțat că și-ar fi dat demisia din partid. Și nici PSD nu a clarificat public relația pe care o mai are sau nu cu cel care purta geaca roșie cu atâta mândrie.

Miercuri 17 decembrie, într-o ședință extraordinară a CJ, au fost aleși cei doi vicepreședinți (de la PMP și Pro România) care au fost propuși chiar de Ionel Arsene: Ei sunt noii vicepreședinți ai CJ! Dragoș Chitic și Mădălina Ciubotaru!

D.V.

 

Lasă un răspuns