Un primar din Neamț convocat la Naționala Primarilor pentru meciul retur cu echipa similară din Republica Moldova

Primarul de Dămuc, Anton Covasan a fost convocat în lotul Național de fortbal al primarilor de comune din România pentru meciul care are loc marți, 27 noiembrie, de la ora 14, pe Cluj Arena.

Partida reprezintă returul meciului care s-a disputat în luna septembrie la Chișinău, încheiat cu scorul de 5-5, după cum anunță Agenția News Romania.

la meciul precedent, pentru România au marcat Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, județul Cluj – 2 goluri, Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, județul Botoșani, Sorin Toma, primarul comunei Movileni, județul Olt și Paul Mursa, primarul comunei Plugari, județul Iași. Din echipa României fac parte primari din județele Cluj, Sibiu, Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Olt, Giurgiu și Caraș-Severin.

De antrenamentul jucătorilor este responsabil Dumitru Chelariu – primarul comunei Pomârla, județul Botoșani și totodată lider în  Asociației Comunelor din România.

Anton Covasan este cunoscut pentru apropierea de fenomenul fotbalistic. De-stresarea de la activitatea administrativă este realizată prin „evadarea” la fotbal, el participând în ultimii ani la diverse competiții de fotbal de sală, atât în neamț cât și în alte județe,

Unul din visurile lui de primar împletește administrația cu fotbalul, Covasan dorind realizarea unei baze sportive de nivel european pe un paltou de la poalele Hășmașului, la Dămuc, acolo unde deja există o invetiție privară începută în această direcție.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns