Un pensionar, fost angajat în Sănătate: „Vreau să fiu voluntar alături de colegii mei. Merg până la capăt!”

Un pensionar nemţean în vârstă de 69 de ani, cu o experienţă de 42 de ani în domeniul Sănătăţii, vrea să rămână în prima linie a luptei pentru viaţa oamenilor, anunţându-şi disponibilitatea de a fi voluntar alături de foştii săi colegi.
Adrian Rompu a lucrat ca profesor de Cultură Fizică Medicală (un fel de fizioterapeut, astăzi) la Spitalul Judeţean Neamţ (Ortopedie, Chirurgie Infantilă, Reumatologie), la Spitalele din Bicaz şi Roznov şi la Staţiunea Balneară Bălţăteşti.
Adrian Rompu spune că vrea să fie alături de foştii săi colegi ş
i, arătând că este conştient de riscurile asumate, spune clar că „Merg până la capăt!”.

<<Sunt profesor C.F.M.  (cultura fizica medicala) Adrian Rompu. Experienta: 42 de ani. Locuri de munca: Statiunea Balneara Baltatesti: 15 ani , Spitalul Bicaz ; 9 ani , Spit. Orasenesc Roznov ; 14 ani ; 6 ani SJU P. Neamt (sectia ortopedie, chirurgie infantila , reumatologie) si in paralel Clinica Med Care 1 an , actualmente pensionar. Ma ofer voluntar , sa ajut, ma subordonez indiferent ce voi face celor care vor coordona acasta misiune nobila ! Vreau sa fiu alaturi de fostii mei colegi de la sectia de ortopedie , chirurgie infantila , reumatologie! Merg pana la capat din respect pentru ei! Cu respect! Pot fi contactat la nr . 0723126756 . Va rog respectuos, directiunea sa-mi aprobati!>> este mesajul adăugat de acest pensionar inimos la postarea unui nemţean care redistribuise un articol din Vestea referitor tocmai la lipsurile din sistemul de Sănătate şi la riscurile la care se expun cei din prima linie a luptei anti-Coronavirus.

Gestul şi asumarea totală a acestui nemţean vin în contradicţie flagrantă cu demisiile unor directori de prin DSP-urile judeţene sau cu tertipurile unor funcţionari de prin spitale care au tras ca să fie testaţi anti COVID 19 deşi nu aveau simptome tocmai pentru că obligatoriu cu analizele vine şi decizia de izolare la domiciliu.

Daniel Vinca

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns