Un nou SCANDAL SEXUAL în Învăţământ! „Când aveam 13 ani, profesorul Smău mă întreba prin SMS cât de lungă o am”

 

Declaraţie absolut halucinantă a unui absolvent de Conservator, actualul dirijor al Fanfarei din comuna Răuceşti care susţine că pe când era elev de 13 ani primea mesaje prin SMS, de la profesorul Smău (fostul dirijor al fanfarei) cu caracter sexual, cu tentă de hărţuire.

„În 2005 sau 2006, când aveam 13 ani, profesorul Smău mi-a trimis şi mie mesaje cu conotaţii sexuale. Mă întreba prin mesaje cât de lungă o am şi să mi-o măsor si să-i spun mărimea” spune profesorul Liviu Pavel referindu-se la profesorul Gheorghe Smău, într-o declaraţie publicată într-un articol din Mesagerul de Neamţ, semnat de Ciprian Sturzu.

Mesagerul de Neamţ a publicat mai multe articole legate de acuzaţiile de hărţuire sexuală pe care copii din Răuceşti le aduc profesorului Smău, cazul fiind în atenţia Inspectoratului Şcolar dar şi a Parchetului Tîrgu Neamţ.

Articolele respective:
13-12 pentru profesorul acuzat de mesaje cu conotații sexual
Exclusiv: Profesorul acuzat de corupere sexuală spune că totul este o…

Profesorul acuzat a respins public acuzaţiile aduse şi a argumentat că totul ar fi un fel de conspiraţie care ar avea scopul să-l îndepărteze de la catedră. Ieri însă, în CA-ul Şcolii, doar 4 din 9 reprezentanţi au votat pentru desfacerea contractului de muncă iar cel vizat a anunţat că este internat la Psihiatrie pentru că a suferit „o traumă”.

D.V. – foto: ziarulceahlaul.ro

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns