Un nou membru în PSD Neamţ – un ministru

Organizatia judeteana PSD Neamt are, incepand de azi, un nou membru: Ilan Laufer, ministrul portofoliului Mediului de Afaceri.

„Cu mare bucurie am votat astazi, alaturi de colegii mei din Biroul Permanent Judetean PSD, primirea in cadrul organizatiei de la Piatra Neamt a ministrului Ilan Laufer.

L-am sustinut pe Ilan Laufer pentru functia de ministru pentru Mediul de Afaceri deoarece am mare incredere in potentialul sau profesional si politic iar transferul sau in organizatia de la Piatra Neamt reprezinta un castig pentru judetul nostru.

Judetul Neamt are nevoie de dezvoltare econimica pentru a evolua, iar Ilan Laufer este un sprijin de nadejde pentru noi in acest sens!”, a precizat Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt.

Laufer a declarat ca multumeste organizatiei judetene si presedintelui acesteia si ca isi doreste sa fie un membru activ, care sa se implice in actiunile echipei din care face parte si sa ajunga, incel maiscurt timp, la fiecare organizatie locala.

Arsene a mai adaugat ca, la viitoarea sedinta de Comitet Judetean Executiv, va propune ca lui Laufer sa i se acorde functia si responsabilitatea de vicepresedinte PSD Neamt.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Un nou membru în PSD Neamţ – un ministru

 1. Bulina alba pentru Arsene.

  Sa vedem daca ramine cu ea.

  Deocamdata numai vorbe.

  Fapte ZERO.

 2. Strasnica achizitie. Netul va fi leste Sibiu, Timis, Brasov…… Avem de primit !

 3. vinca spune ca nu suporti decat PROPSD si nu mai comentez nimic.este al 3-lea comentariu care nu apare.

  Admin: Dincolo de modul de adresare (sa te tragi asa de sireturi cu cei care te-au educat), limbajul din unele comentarii este incompatibil cu statutul unui comentariu rezonabil. Daca nu te-ai prins, in Vestea nu sunt acceptate comentarii sun un anumit standard.

 4. CARAGIALE 99,9%, in sensul ca ,,neicusorule,, era in varsta ! Astia sunt glume nu conducatori .
  Turcul are o vorba : hai s….r ! . Nu mai au limite,oameni buni.

Lasă un răspuns