Un nou lider al femeilor ALDE de la Piatra Neamț: Ana Maria Lupu!

Femeile din ALDE Piatra Neamț au, de câteva zile, un nou lider: Ana Maria Lupu. Ca urmare a vacantării funcției respective, cei din BPJ ALDE Piatra Neamț împreună cu colegele din Biroul Organizației Locale de Femei au ajuns la concluzia comună ca noul președinte să fie această doamnă.

Ana Maria Lupu este căsătorită, are doi copii, este calificată în sociologie iar în prezent lucrează ca șef al unei stații de distribuție carburanți (a mai lucrat și în alte domenii, inclusiv în asigurări și în domeniul bancar).

<<Am decis să intru în politică pentru că doresc să îmi aduc aportul la bunul mers al vieții locuitorilor orașului nostru și orientarea politică de centru-dreapta a partidului corespunde valorilor sociale și umane în care cred>>, a declarat noua președintă la câteva minute după ce a fost desemnată în această funcție.

Ciprian Enache, președintele ALDE Piatra Neamț a punctat și el că: „Propunerea a fost făcută chiar de colegele doamnei Lupu și a fost o formalitate să o aprobăm în BPL. Ca și doamna Lupu, în organizația noastră sunt multe doamne care puteau fi la fel de îndreptățite pentru această funcție dar, sincer vă spun, alegerea făcută este una foarte bună. Doamna Lupu este un adevărat om de echipă, a dovedit prin implicarea de până acum în acțiuni și spirit oranizatoric și dedicare și sunt convins că va revitaliza organizația de femei. Are tot sprijinul meu mai ales că am spus de atâtea ori că apreciez implicarea doamnelor, chiar și în politică, văzându-le ca pe niște colege cu calități aparte, serioase, atente la detalii, cu un capital de răbdare peste ce avem noi bărbații. Urez mult succes și doamnei Lupu și celorlalte colege de la ALDE!”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns