Un nou eșec la CJ Neamț. Tot fără vicepreședinți…

Este dezorganizare totală și haos la CJ Neamț unde lipsa capacității de negociere a partidelor (a liderilor) a dus la o nouă ședință-eșec pentru alegerea vicepreședinților.
Ședința extraordinară convocată pentru azi la ora 14.30 nu a putut avea loc, în sală fiind doar cei 15 consilieri care au convocat-o, de la PNL și USR/PLUS, nefiind întrunit cvorumul de minim 18.
Nu au participat consilierii locali de la Alianța Modernizarea Neamțului (nici PSD, nici ALDE, nici PPUSL), de la PMP și de la Pro România. Nu înseamnă că cei 19 absenți (cu tot cu președintele Arsene) ar constitui la rândul lor o majoritate viabilă astăzi pentru același demers.
Nu e clar în continuare cum ar vota fiecare din cei 3 consilieri județeni Pro România (toți 3 cu PSD sau Cătălin Chiței altfel?) și cu cine s-ar alian cei doi de la PPUSL în cazul în care și-ar exprima votul secret.
Cert este că e vizibil că cele două artide mari care și-au asumat rolul de lideri de alianțe, PSD și PNL, nu au fost capabile până acum să capaciteze necesarul de 18 voturi.

De la 13 a avut loc o altă ședință extraordinară, cu puncte de lucru uzuale pe ordinea de zi. Nu a fost propusă vreo suplimentare a ordinii de zi, cu alegerea președinților deci CJ Neamț rămâne în continuare fără vicepreședinți.

D.V.

Lasă un răspuns