Un nou delir verbal marca Arsene: „Liberali nenorociți, lepre incompetente și ticăloase!”

După ce a oripilat o țară întreagă cu mesajul abject destinat fostei sale colege de partid (Ana Birchall), Ionel Arsene revine cu un nou mesaj de „forță”: un adevărat verbiaj delirant la adresa liberalilor pe care îi face cum îi vine la gură/taste.
„Liberali nenorociți, lepre incompetente și ticăloase!” – sunt doar câteva din epitetele folosite de Arsene (președinte PSD Neamț și CJ Neamț), încă o dovadă că anteriorul recurs la cartea „Suge-o, Ramona” nu a fost o întâmplare.
Pe fond, noul mesaj al lui Arsene (publicat la finele articolului) se referă la (i)nacțiunile discutabile ale guvernării PNL, dar supra-saturarea acestuia de valențe adjectivale care trimit la „dialogul de la cârciuma Scândurica” (cum spunea jurnalistul Ionuț Corfu în emisiunea Vestea Tic-Tac), trec în plan secund subiectele abordate lăsând cititorului impresia că parcă ar urmări evoluția cuiva la un concurs de insulte… 

Mai jos, mesajul lui Ionel Arsene cel care – apropos de Sănătate – constata acum câteva săptămâni, după 4 ani de mandat, că mâncarea primită de pacienții Spitalului Județean Neamț (din subordinea CJ Neamț) reprezintă un terci sinistru:

<<BALAMUCUL LEPRELOR GALBENE!

Cel mai mare abuz și tupeu inimaginabil îl vedem astăzi, prin proiectul de lege cu privire la starea de alertă.
Liberali nenorociți, voi nu mai aveți limite!!! Nu aveți cunoștințe juridice, constituționale, administrative, dar v-ați obișnuit să furați, să ordonați, să încălcați drepturile cetățenilor și să vă bateți joc de oameni.
Cu 3 zile înainte de 15 mai, vă treziți să vârâți sub nasul Parlamentului proiectul de lege al stării de alertă, doar cu scopul de a vă acoperi legal alte jafuri, alte abuzuri și să puteți angaja în voia cea bună, fără concurs, toți incompetenții voștri în instituțiile de stat.

Peneliștilor, voi nu mai aveți rușine chiar deloc? Dar la români când vă gândiți? Când ne lămuriți și pe noi, muritorii de rând, ce se va întâmpla peste 3 zile, când intrăm în starea de alertă, de care ne-ați anunțat acum 3 săptămâni? Plan economic și măsuri de relansare a economiei am văzut deja că nu sunteți în stare să generați! Dar nici măcar o coerență vis-a-vis de măsurile pe care ar trebui să le respectăm după 15 mai?
Oamenii trebuie să își facă planuri de viață și mediul de business trebuie să își gândească un plan de acțiune pentru perioada imediat următoare. De asemenea, ar fi trebuit să existe consultări cu diferite categorii sociale și să se țină cont de toate domeniile, nu numai de cel medical.
Dragi români, țara e într-un balamuc generalizat. Nu avem la această oră nicio decizie sigură anunțată, nici măcar cea cu privire la măști – dacă vor fi asigurate de către stat sau ce se va întâmpla în cazul celor care nu le vor purta. Nu avem nimic, ci doar siguranța unor abuzuri.
Sunt zeci de mii de bolnavi cronic, unii în stare gravă, care nu sunt primiți în spitale și mor pe capete! Sunt mii de oameni în vârstă, care nu-și primesc tratamentele, sunt pline spitalele de bolnavi asimptomatici care ar fi putut să stea în centre de carantină speciale, lăsând locurile libere pentru cei în stare gravă.
Sunteți un Guvern al dezastrului și veți rămâne în istorie ca fiind cel mai incompetent Guvern avut de România în toată istoria ei.
Să vă fie rușine, lepre incompetente și ticăloase!>>

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Un nou delir verbal marca Arsene: „Liberali nenorociți, lepre incompetente și ticăloase!”

  1. Nu-i scrisa de el. E prea corect scrisa gramatical, virgulele sunt puse la locul lor. El nu stie de virgula, schimbul valutar se facea fara zecimale .

Lasă un răspuns