Un nou Centru de Permanență în Dărmănești!


După mai multe solicitări venite din partea pietrenilor, un nou Centru de Permanență va fi înființat în cartierul Dărmănești, anunță municipalitatea pietreană. Acesta urmează să-i deservească pe locuitorii de pe străzile Dărmănești și Obor, dar și pe cei din zona Orion și chiar de pe strada Petru Rareș.
Chiar dacă deocamdată nu există un spațiu pentru înființarea Centrului, responsabilii primăriei au precizat că în perioada următoare va fi demarată o procedură de achiziție prin închiriere, pentru ca mai apoi să se treacă la dotarea Centrului cu toate cele necesare.
Centrul de Permanență din Dărmănești ar urma să fie al șaptelea din oraș, după Centrul Medical „Sf. Elena” și cele din cartierele Speranța, Văleni, Precista, Dărmănești și 1 Mai.
Ultimul Centru de Permanență a fost inaugurat la Piatra Neamț pe 15 decembrie anul trecut. Toate Centrele de Permanență acordă asistență medicală atât persoanelor asigurate, cât și celor neasigurate, ultima categorie întâmpinând adesea dificultăți când vine vorba de o problemă de ordin medical.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns