Un nemţean din Italia îl ia la întrebări pe Iohannis

chifu torino

Torino, 16 noiembrie 2014. La solicitarea oficialilor din consulat, carabinierii au intervenit pentru stabilirea ordinii, cu gaze lacrimogene.

… Şi nu pe net, cum este acum moda, ci real, în cadrul întâlnirii pe care preţedintele României o are astăzi cu românii din Italia.

Nemţeanul este nimeni altul decât Adrian Chifu, pietreanul care este consilier local în orăşelul Verbania.

Încă de dimineaţă, Chifu şi-a anunţat intenţia de a pune întrebări şi de a obţine răspunsuri de la Klaus Iohannis: “Buna dimineata Roma. Azi este o zi importanta pentru mine , am onoarea sa ma intalnesc cu Presedintele Klaus Iohannis . Dupa umilirea din 16 noiembrie astept cateva raspunsuri de la presedintele nostru”.

Umilirea din 16 noiembrie la care face referire Chifu se referă la incidentele de la secţia de vot de la Torino unde, pentru a-i calma pe românii nemulţumiţi că nu pot vota, carabinierii au dat cu gaze lacrimogene.

Klauss Iohannis se află în Italia, unde în afară de întâlnirea cu comunitatea românească din Peninsulă, va avea runde de discuţii cu preşedintele Mattarella şi cu premierul Renzi.

 

V.N.

One thought on “Un nemţean din Italia îl ia la întrebări pe Iohannis

  1. Poate ne spune si noua, nemtenilor din Italia ce raspunsuri a primit consilierul de la presedintele nostru …dat fiind fafptul ca are privilegiul sa-l intilneasca… eu doar l-am votat !

Lasă un răspuns