Un nemţean bate obrazul guvernanţilor: “N-am făcut copii în baza voastră, dar să mă iei aşa, de prost, pe faţă…”

petrosanu

Un nemţean constată felul în care Puterea nu are bani când e vorbă de nevoi ale societăţii dar scoate bani şi din piatră seacă atunci când e vorba de portofelul celor care Guvernează.

Iar comparaţia e dată de faptul că, la sugestia Ministerului de Finanţe, o comisie specializată din Camera Deputaţilor a trântit proiectul de dublare a alocaţiilor pentru copii la o zi după ce Ministrul Finanţelor explica opiniei publice cum trebuie crescute, urgent, salariile miniştrilor care “sunt ruşinos de mici”.

Iată mai jos acest mesaj transmis de nemţeanul Cristian Petroşanu:

<<Comisia de muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor a respins proiectul privind dublarea alocaţiilor pentru copii, motivand ca nu exista fonduri bugetare suficiente. Asta la o zi dupa ce ministrul finantelor publice a declarat ca salariile ministrilor sunt „rusinos de mici”. Pe bune, n-am facut copii in baza voastra, dar sa ma iei chiar asa de prost pe fata…fugiti tare, m-am prins ca sunteti golanasi! Bine, mariti-va voi salariile si vedeti-va satui si multumiti!>>.

Din pozele acestuia de pe facebook se poate deduce că, dacă nu este activist al vreunei formaţiuni politice de dreapta, este măcar simpatizant al acestora.

D.V.

Lasă un răspuns