Un nemţean a luat ţepele lui Băsescu

tepe

Nemţeanul Mihai Ţuburlui nu se dezminte: acum câteva zile a postat pe net o fotografie cu o pădure de ţepe (a la Vlad Ţepeş) în care atârnă trupurile unor personaje medievale.

Ca să nu fie dubii, Ţuburlui precizează că este vorba despre o dedicaţie pentru politicienii nemţeni şi îi invită pe aceştia la “o ultimă şedinţă de acupunctură”.
“Dupa mai multe aprobari si parafe s-a deschis la Piatra Neamt primul cabinet de terapii cu adevarat alternative. Dr. Tepes Tuburlui invita toti politicienii de la poalele Pietricicai la cabinet, la o ultima sedinta de acupunctura”, spune Mihai Ţuburlui.

“Ţepele” destinate politicienilor sau oamenilor de afaceri corupţi au reprezentat o temă de campanie cu priză la public în bătălia electorală dusă de Traian Băsescu înainte de a câştiga primul mandat de preşedinte al României (Ţepele de la Universitate – 2004).
Mihai Ţuburlui este cunoscut în judeţul Neamţ pentru numeroasele proteste îndreptate împotriva clasei politice, a fiscalităţii excesive sau a prospecţiunilor discutabile operate în zonă de SC Prospecţiuni SA.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns