Un lider liberal face un tablou de groază social-democraţilor: „Hoţi de speranţe”, „groparii economiei”

O declaraţie de presă a deputatului PNL Mugur Cozmanciuc îi critică frontal pe cei din PSD, liderul liberalilor nemţeni nefiind deloc zgârcit în epitete şi metafore. „Măsura fiscala neinspirată (…) va ucide, îngropa economia şi viitorul copiilor noştri”, „blestem pentru cetăţenii României”, „hoţi de speranţe”, „groparii economiei” etc – acestea sunt câteva din detaliile tabloului zugrăvit de Cozmanciuc cu privire la guvernarea PSD.

Publicăm mai jos, integral, declaraţia de presă a acestuia:

Declarație de presă- Prin măsurile fiscale propuse PSD riscă să blocheze România!

Măsurile fiscale propuse de Guvernul PSD stârnesc groază, furie și revoltă în rândul antreprenorilor români. Mai grav este că nu își dau seama că prin aceste decizii joacă economia țării noastre la ruleta rusească. Nu se știe care măsură fiscală neinspirată dată de social-democrați și partenerii lor de Coaliție va ucide, îngropa economia și viitorul copiilor noștri.

În cadrul mai multor întâlniri pe care le-am avut cu oameni de afaceri, din județul Neamț și din țară, mesajul a fost același: Măsurile fiscale propuse de PSD vor afecta firmele și angajații! Sloganul ”Îndrăznește să crezi!” a devenit un blestem pentru cetățenii României!

Social-democrații au devenit hoți de speranțe și se transformă în groparii economiei românești! Omul de afaceri trebuie să fie considerat partener egal și loial, nu un dușman căruia îi jupuim și pielea! Partidul Național Liberal se va opune tuturor măsurilor care vor îngreuna activitatea antreprenorilor și libertatea economică!

Mugur Cozmanciuc
Președinte PNL Neamț

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Un lider liberal face un tablou de groază social-democraţilor: „Hoţi de speranţe”, „groparii economiei”

  1. Din cate stiu, dl. deputat si sotia domniei-sale sunt bugetari , asa ca ar trebui , mai degraba, sa fie recunoscatori PSD-ului!Nu prea e credibil dl. Cozmanciuc atunci cand plange de mila oamenilor de afaceri…

Lasă un răspuns