Un deputat de Neamţ prezintă bugetul României!

Deputatul Ciprin Şerban prezintă bugetul României pentru anul 2019, în forma de proiect. Din prezentarea sintetică făcută publică de parlamentarul social-democrat rezultă că Guvernul PSD-ALDE mizează pe o creştere economică de 5,5 la sută, de un câştig salarial mediu brut de 5.164 lei pentru cei aproximativ 5,3 milioane de angajaţi.

Cele mai mari creşteri de venituri sunt la Investiţii (15,4 mld lei), Educaţia (9,8 mld lei), Sănătate şi Transporturi (câte 6 mld lei). De asemenea, sunt punctate şi creşterile salariale sau anumite sporuri speciale dar şi plusurile estimate pentru pensionari. Prezentarea grafică făcută publică de Şerban subliniază şi creşterile de sume alocate administraţiilor locale, inclusiv prin raportarea „per capita” (adică pe locutor).

Mai jos, integral, prezentarea adusă la cunoştinţa nemţenilor de deputatul social democrat:

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Un deputat de Neamţ prezintă bugetul României!

  1. La cate interventii a avut la Camera,acest baietel din Roznov,primeaste si el ceva de facut.Ce este mai grav,ca aceasta prezentare de buget,nici macar Serbanica -fara- frica nu are certitudinea ca este adevarata…

  2. Te cam lasa masca sa vezi aberatiile astea…cine nu cunoaste economie ar putea fi pacalit( sa nu zic prostit complet) de culorile vesele ale tabelelor…dar realitatea e alta. Sa consideri doar consumul motor de crestere,fara investitii in infrastuctura si in productie cu valoare adaugata…inseamna ca ori este idiot,ori ne considera pe toti idioti. Orice crestere de venituri ,nesustenabila oricum,va duce la o inflatie tot mai mare….degeaba ne dai 100 de lei daca inflatia imi scoate din portofel 200 de lei pt aceleasi produse…unde dracu ati facut bai studiile economice???????

Lasă un răspuns