Un demnitar din Neamţ se ia la trântă cu „lumea nebună în care trăim”

După o zi plină de mesaje cu felicitările şi urările tradiţionale de onomastică, prefectul Vlad Angheluţă – pe care îl cheamă şi Ioan – a postat aseară pe internet un mesaj cu miez. După ce a constatat ce frumos e „că poţi să fii o parte bună din viaţa lor” (cu referire la „cei de lângă tine, indiferent că le eşti lider sau coleg”), Angheluţă şi-a anunţat unul din ţelurile vieţii: „Mă voi strădui zi de zi să fac lumea asta nebună în care trăim să fie una normală”.

Drept e că prefectul (reprezentant al Guvernului în teritoriu) nu e foarte clar în respectiva exprimare, aşa că nu se poate stabili dacă lumea nebună e pentru români din partea/cauza guvernanţilor, sau invers.

Mesajul integral al prefectului Angheluţă este următorul:

<<Pentru mine a fost o zi deosebita……m-ati surprins si m-ati coplesit cu nenumaratele mesaje si telefoane de ” la multi ani ! ” . Lucrul cel mai important in orice demers, fie ca este personal sau profesional,este ca cei de langa tine, indiferent ca esti lider sau coleg, pot sa-si indeplineasca planurile….. si ca tu poti sa fii o parte buna din viata lor. Va multumesc tuturor pentru ceea ce sunt si ma voi stradui zi de zi sa fac lumea asta nebuna in care traim sa fie una normala ! La multi ani celor care astazi serbeaza ziua numelui !>>.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Un demnitar din Neamţ se ia la trântă cu „lumea nebună în care trăim”

  1. Aoleu!!!! In sfarsit stim unde se afla bruma de normalitate din tarisoara asta! La PSD! Cred ca de asta folosesc postaci, sa aduca inclusiv jurnalistii la tacere, pardon…normalitate. Totusi, cand a postat mesajul era coplesit (dupa cum spune) dar nu stim adevaratul motiv. Lasati-ne sa alegem singuri ceea ce inseamna normalitate, ca ceea ce intelegeti voi despre normalitate vedem zi de zi!

Lasă un răspuns