Un constănțean și un băcăuan s-au ciocnit cu mașinile la Bălțătești. Băcăuanul era băut


Un bărbat de 42 de ani din Bacău a provocat aseară un accident la Bălțătești, după ce s-a urcat băut la volan, informează biroul de presă al Poliției Neamț. La un moment dat, șoferul n-a mai putut controla autovehiculul, izbindu-se în mașina condusă din sens opus de un bărbat de 46 de ani din Constanța. După producerea accidentului, din care ambii șoferi au ieșit teferi – doar mașinile fiind avariate – cei doi protagoniști n-au reușit să se înțeleagă pe cale amiabilă, așa că au chemat poliția.
În urma deplasării la faţa locului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au identificat cei doi conducători auto, un bărbat de 48 de ani din Constanța și un bărbat de 42 de ani, din Bacău. Din primele verificări s-a stabilit că, în timp ce băcăuanul de 42 de ani conducea un autoturism pe DN 15C, din direcția de mers Târgu Neamț-Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens invers. În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru constănțean și pozitiv pentru băcăuan”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Pe numele șoferului din județul vecin a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului a unui vehicul.
Alex SÎRBU

Lasă un răspuns