Un consilier local PNL cere conducerii județene ANALIZĂ ȘI MĂSURI! „Pentru arginți sau funcții de cumetrie, unii au trădat!”

Un consilier local PNL din comuna Alexandru cel Bun (județul Neamț) cere conducerii județene a partidului ca după aceste alegeri să fie făcută o analiză serioasă pe „cauzele care au dus la pierderea alegerilor în secții unde se putea câștiga precum si în comunele conduse de primari liberali, în condițiile în care în fiefuri psd-iste cu seriozitate și devotament s-au reușit victorii însemnate, si nu puține”.

Mugurel Burdulea vorbește – fără a da nume – de situații în care unii liberali „pentru arginți sau funcții de cumetrie, unii aleși au hotărât să trădeze echipa care i-a sprijinit”.

„Trecând peste euforia victoriei naționale de aseară a Partidului Național Liberal, ar trebui să analizăm și să remediem de urgență și derapajele care au dus la înfrângerea, ce e drept la diferență mică, suferită la nivel județean.
Cer public conducerii PNL Neamț să analizeze cu celeritate și seriozitate cauzele care au dus la pierderea alegerilor în secții unde se putea câștiga precum si în comunele conduse de primari liberali, în condițiile în care în fiefuri psd-iste cu seriozitate și devotament s-au reușit victorii însemnate, si nu puține. Dacă pentru arginți sau funcții de cumetrie, unii aleși au hotărât să trădeze echipa care i-a sprijinit, atunci să plece pe drumul lor și să aibă soarta celor pe care au ales sa îi slujească.
Prin votul dat, poporul cere o reformă de urgență a clasei politice locale si naționale, pe care o sustin cu desăvârșire și care sper să aibă loc cât mai curând”, spune Burdulea în mesajul făcut public pe facebook în urmă cu jumătate de oră.

 

 

 

D.V.

One thought on “Un consilier local PNL cere conducerii județene ANALIZĂ ȘI MĂSURI! „Pentru arginți sau funcții de cumetrie, unii au trădat!”

  1. PNL/PDL alaturi de PSD si PMP trebuie sa dispara din viata politica a acestei tari.

    Intre PSD si PNL nu este nici o diferenta.Aceeasi hoti,aceeasi membri traseisti care au facut ping pong intre cele 2 partide doar pentru a ramine la ciolanul de furat.

    PNL/PDL Piatra Neamt, in frunte cu Chitic este condus numai de corupti,oameni fara profesie si tigani care delapideaza de un deceniu acest oras .

    Hai sa ne mobilizam la urmatoarele alegeri si sa scapam de ciuma galbena care a devalizat acest oras.

    Hai ca se poate.

Lasă un răspuns