Un COMANDO politico-administrativ l-a interceptat pe primarul Covasan. Negocieri pentru a nu mai depune DEMISIA

covasan arcan angheluta

Ştirile cu primarul Anton Covasan de la Dămuc care sătul de promisiunile politicienilor nemţeni (de la CJ, din Parlament etc) şi de problemele create oamenilor din zonă chiar de instituţii ale statului au cutremurat clasa politică nemţeană.

Covasan nu a mai ajuns azi, până acum, cu demisia la Prefectură întrucât a fost efectiv interceptat pe drumul spre Piatra Neamţ de un adevărat comando politico-administrativ format din reprezentanţi ai primelor etaje ale Puterii din Neamţ.

Acum o oră, discuţiile erau în toi, undeva la o locaţie de vis de pe drumul Dămuc-Piatra Neamţ, cei care încearcă să-l facă pe Covasan să renunţe la demisia sa (anunţată aseară în şedinţa de CL dar încă neînregistrată la Prefectură) încercând să-i explice acestuia cum de azi înainte de întâmplă minunea şi politicienii şi reprezentanţii instituţiilor abilitate vor da tot concursul pentru ca dămucenii să nu mai fie încurcaţi în rezolvarea problemelor aşa cum se întâmplă de mulţi ani încoace.

Nu ştim dacă în tolba cu promisiuni se află şi cea referitoare la valurile de lapte şi miere care ar urma să curgă pe pârâul Dămuc, cel care e pe aceeaşi direcţie şi se tot întretaie cu Drumul Judeţean care e ca pe vremea lui Pazvante Chiorul.

Demisia anunţată de Anton Covasan a fost discutată intens, din seara zilei de ieri încoace, nu doar în Neamţ ci şi la Bucureşti. Pierderea unui primar de către PSD (în condiţiile în care viceprimarul care ar urma să asigure interimatul are altă culoare politică) nu este văzută cu ochi buni de social-democraţii de la centru care sunt de părere că “dacă se plâng ai noştri, atunci la ce să ne aşteptăm de la cei din alte partide?”.

Vom reveni.

D.V.

Nota Bene: Informaţia de mai sus nu a fost comunicată oficial de Cabinetul Prefectului de Neamţ, Vlad Angheluţă. Şi chiar dacă ar apărea un comunicat cu activitatea din aceste zile ale reprezentantului Guvernului în teritoriu, acesta nu ar ajunge şi la vestea.net, după cum v-am informat anterior, transparenţa publică de tip special ducând la ştergerea mailului vestea.net din baza de date a respectivei instituţii publice.

One thought on “Un COMANDO politico-administrativ l-a interceptat pe primarul Covasan. Negocieri pentru a nu mai depune DEMISIA

  1. TREABA STA ASHEA, I.A TRIMIS BOSSUL DE LA GRUMAZESTI PE JUNELE PREFECT SI PE GINGASA DOAMNA DE LA CJ SA-L CONVINGA PE COVASAN CA PARTIDUL E IN TOATE ALTFEL SE SUPARA DRAGNEA DE TELEORMAN SI DACA NU IES TOTI PRIMARII VII LA RECENSAMANT POT CADEA NISCAIVA CAPETE!!!

Lasă un răspuns