Un burlac mai puţin la Consiliul Judeţean / Viorica Macovei îl duce la altar pe Daniel Vasiliu

 

cop vasiliu

De la Neamţ, la Bucovina,
Cântă bucium, bată-l vina
Şi să-l bată şi norocul,
Că azi le-a sosit sorocul…

Azi, adică sâmbătă, 26 septembrie, iar ursita îi duce azi la altar pe Viorica şi Daniel. Sau, după cum îi ştie toată lumea, Viorica Macovei, cântăreaţa de muzică populară din Bucovina şi Daniel Vasiliu, consilier judeţean la CJ Neamţ (printre altele).

Cei doi vor spune DA în faţa lui Dumnezeu, la Catedrala Naşterea Maicii Domnului, din Gura Humorului, la ceremonia religioasă programată a începe de la ora 16.

Pe seară, de la 19,30, încep ospăţul şi benchetuiala, la Restaurantul Toaca Bellevue din aceeaşi localitate.

Alături de miri, de socri mari şi mici, de naşi (familiile Ina şi Constantin Roca şi Maria şi Laurenţiu Ivan) vor fi nuntaşi din toată zona, ba chiar din toate zările, după cum vestesc vorniceii.

Din Neamţ, de unde sunt şi mirele şi o familie de naşi dar unde şi Viorica a cântat la multe ospeţe boiereşti, vor fi vreo duzină de primari, altă duzină de consilieri judeţeni (de la UNPR dar nu numai) şi alţi dregători sau neguţători cunoscuţi.

Iscoadele vestea.net (vom infiltra câteva şi la ospăţul boieresc) ne-au dat de veste că vor sta la aceeaşi masă Ciprian Şerban, cu Liviu Harbuz şi Dan Misăilă, dimpotrivă cu jupânesele lor…

Nunta se anunţă a fi ca-n poveşti şi probabil că în viitor se vor anunţa şi cumetriile…

D.VINCA

 

Lasă un răspuns