Un bătrân de 81 de ani s-a trezit cu tâlharul peste el, în toiul nopţii

jaf

Un tânăr de 21 de ani, din Bârgăuani, a fost reţinut după ce a dat năvală, peste un bătrân, în crucea nopţii. Bietul moş a fost agresat şi jefuit. Ancheta a dus la depistarea autorului dar şi la stabilirea faptului că ar fi încercat să jefuiască, în aceeaşi noapte, o biserică şi, de asemenea, ”operase” şi o maşină.

“Polițiștii au depistat și reținut un tânăr bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni.

În ziua de 09.10.2014, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani au fost sesizați verbal de către un bărbat de 81 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 08/09.10.2014 un tânăr a pătruns în locuința sa, agresându-l fizic și sustrăgându-i bunuri și bani.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, în jurul orei 09.00, s-a reușit identificarea și depistarea unui tânăr de 21de ani, din Bârgăuani, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat faptul  că în aceeași noapte,  în jurul orei 23.00, tânărul ar fi încercat să pătrundă în biserica din satul Certieni, prin forțarea ușii de acces, apoi ar fi sustras dintr-un autoturism parcat în zonă un stingător auto şi niște chei.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, având în vedere săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, tentativă de furt și furt calificat”, după cum menţionează un comunicat IPJ Neamţ.

vesteanet

 

One thought on “Un bătrân de 81 de ani s-a trezit cu tâlharul peste el, în toiul nopţii

  1. TREBUIE MARITE PEDEPSELE APLICATE INFRACTORILOR SI REACTUALIZATA PEDEAPSA CU MOARTEA!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.