Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la Căprioara!

cautari-2
Un bărbat a cărui identitate este încă necunoscută s-a aruncat în urmă cu o oră de pe podul de la Căprioara. Din spusele martorilor oculari, acesta a avut intenția clară de a-și pune capăt zilelor. Potrivit acelorași martori, două femei ar fi văzut exact momentul în care omul a plonjat în gol de pe pod și au sunat imediat la 112.


La fața locului s-au deplasat imediat mai multe autospeciale SMURD, dar și scafandrii militari. Căutările sunt în plină desfășurare, însă șansele ca bărbatul să mai poate fi găsit în viață sunt aproape nule, dat fiind faptul că apa Bistriței este foarte rece și nici temperatura aerului nu e prea generoasă.

Alex SÎRBU

One thought on “Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la Căprioara!

  1. Dupa capul meu , cred si asa se intampla ca in capul nauc a celor ce i si pun capat zilelor cloceste gandul iluzoriu .Am s a vad eu ce vor face fara mine .Raspund celor ce inca mai au in gand aceste naluciri .Oamenilor, sant fel de fel de cazuri dar daca ave ti o viata nu v o curma ti singuri din motive simple . Voi care recurge ti la aceste fapte necugetate ,in momentul cand v a pierde ti constiinta greu v a renaste ti a II a oara .Dupa voi plang cei ramasi intr o suferinta indelungata si o paguba irecuperabila .

Lasă un răspuns