Un autocar de nemțeni la nunta lui George Simion de la Măciuca! Tocană de vânat la ceaun de 2 tone, berbecuț la grătar…

50 de nemțeni organizați prin AUR Neamț vor merge sâmbătă la nunta lui George Simion care are loc la Măciuca, în județul Vâlcea. Informația a fost făcută publică de Vasile Popescu, în urmă cu câteva zile, la emisiunea Vestea Tic-Tac de la Vestea.net, invitatul precizând, mai exact, că e vorba de un autocar cu participanți.

Popescu a decarat că el nu va merge la nunta respectivă, pentru că are un alt eveniment în familie (la care confirmase participarea). Nu e exclus ca în afară de cei 50 de oameni din autocar să fie și alți nemțeni care vor merge (poate cu mașinile personale) la respectiva nuntă.

Cununia civilă are loc vineri, la ora 16, la Primăria Măciuca, conform informațiilor remise de AUR către Vestea.
Cununia religioasă are loc sâmbătă, la ora 12, la bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa iar petrecerea are loc pe un platou de peste drum de bisericuță.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea, anunță stafful lui Simion.

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

Echipa de organizare oferă și alte momente de atracție:

-Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
-Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
-Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

D.V.

2 thoughts on “Un autocar de nemțeni la nunta lui George Simion de la Măciuca! Tocană de vânat la ceaun de 2 tone, berbecuț la grătar…

  1. Felicit pe cei care merg la acest extraordinar eveniment.Casa de piatra si multa sanatate pentru tanara familie.Il felicit pe dl.Simion pentru extraordinara capacitate organizatorica.

  2. Mi se pare total deplasatå această … reclamă, la nunta unui om. „Extraordinar eveniment” și…”extraordinară capacitate organizatorică”. Ceea ce vrea sau a vrut Simion, e doar un „fâs” și ăla cu randament scăzut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.