UMILINŢĂ! Mesajul vulgar, pe sediul PSD Neamţ! Cu două zile în urmă asta transmitea PSD-istul Arsene protestarilor şi lui Iohannis!

„Încă un sediu PSD a fost vandalizat, după alte incidente similare din ultima perioadă. De această dată, pe sediul PSD Neamţ au apărut două desene tip graffiti, cu mesajele „Liberte, egalite, m..e PSD” şi „PSD fură”. Imaginile au fost trimise redacţiei STIRIPESURSE.RO de o cititoare, care afirmă că desenele graffiti sunt lucrari ale artistului stradal Banksy”, anunţă site-ul menţionat.

Pe stiripesurse sunt postate mai multe fotografii din care una (cea de sus), fiind realizată în cadru larg, arată mesajul respectiv postat fix pe peretele pe care e uşa de acces în PSD Neamţ.

Organizaţia judeţeană PSD Neamţ este condusă de Ionel Arsene, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ care, la rândul său, în urmă cu câteva zile folosea acelaşi limbaj vulgar pe care postacii PSD îl condamnau la oponenţi.

Arsene, limbaj incalificabil la Centenarul Marii Uniri: „M*IA CARE UNEŞTE”

Reamintim că în Neamţ, în urmă cu câteva zile, un mesaj similar a fost scris pe drumul national Piatra Neamt – Bicaz, la 50 de metri de Podul de la Preluca unde sunt realizate reparaţii, se circulă pe un singur fir si au loc blocaje rutiere infernale.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “UMILINŢĂ! Mesajul vulgar, pe sediul PSD Neamţ! Cu două zile în urmă asta transmitea PSD-istul Arsene protestarilor şi lui Iohannis!

  1. Inteleg ca este o actiune a sobolanilor, asa cum rezulta din desene!Foarte inteligent!Ca si reactiile PSD-stilor, de altfel…

Lasă un răspuns