Umilință maximă pentru Poliție! Drum național blocat de copii cerșetori, cu o panglică! VIDEO

Umilință maximă pentru Poliția Neamț, pentru Poliția Română!
Instituția campioană la dat amenzi pentru nepurtarea măștii este sfidată pe față, în România anului 2022, de niște țânci cerșetori care, în Târgu Neamț, în ziua mare, au blocat un drum național cu o panglică (tip șantier).
După cum se vede în filmarea de mai jos (postată pe facebook, de sursa 0, azi, 9 august 2022, pe la ora 19), în ziua mare, cei doi copii au montat și folosit respectiva blocare a străzii în încercare a de obține „taxă de trecere” de la șoferii incomodați de situație.

Pentru cei care au uitat, în Târgu neamț, în urmă cu câțiva ani a fost o adevărată răfuială stradală între mai multe clanuri de țigani.
În primă fază nu a ajuns nimeni, apoi a ajuns doar o patrulă de poliție și doar un polițist s-a băgat la mijloc, între cele două găști care aruncau unii spre alții cu bolovani, șipci, bâte.
Nu tu forțe consistente, nu tu „mascați”, nu tu Jandarmi (deși la Târgu Neamț era un detașament de 10 jandarmi, din cauză că unii erau prin concedii, ceilalți aveau program exclusiv de schimbul 1, 8-16).
Abia după ce a trecut ceva timp, au mai ajuns niște mașini de Poliție, de la secțiile rurale din zonă…

În acest moment, haosul din Poliția Neamț pare să fie noua formă de organizare. Deși prin lege, instituția trebuie condusă de un șef și 2 adjuncți, acum este doar un adjunct, împuternicit ca adjunct și desemnat să fie șef plin! Evident, toate aceste împuterniciri ocolesc numirea prin concurs…

În aceste condiții, se mai miră cineva că romii-cerșetori (probabil din comuna Vânători) ajung să blocheze un drum național în centrul orașului Târgu Neamț?

Poate secretarii ăia de stat din MAI (inclusiv ăia de cumulează leafa cu pensia specială), poate chestorii din IGPR (altminteri tare iritați când cineva afișează mesaje publice deranjante dar reale) își amintesc de ce sunt plătiți din bani publici, reușesesc să încadreze cu schemă completă, prin conrs, echipa de conducere a IPJ Neamț și acoperă și deficitul uriaș de angajați de la IPJ Neamț, mai ales pe linii de Odine Publică și Poliție Rutieră.
Eventual, renunțând la polițiștii transformați în șoferi personali sau la cei de la Control Intern care fac mega-anchete hărțuind polițiștii (unii, lideri de sindicat) care mai postează adevăruri pe net.

Vom reveni.

D.V.
sursa video – John Flos

 

 

One thought on “Umilință maximă pentru Poliție! Drum național blocat de copii cerșetori, cu o panglică! VIDEO

  1. In Politie sunt mai multi sefi corupti si amici cu interlopii,mancatori de lefuri grase si care nu fac nimic,cel putin nimic util,decat politisti cu adevarat implicati in ceea ce inseamna munca cu oamenii si pentru oameni….si se mai intreaba unii de ce lipseste cu desavarsire increderea in organe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.