Ultimul susţinător al lui Tăriceanu!…

huma (2)

… Aşa s-a declarat colegul de breaslă Cosmin Humă, în urmă cu câteva zile, la o conferinţă de presă de la PLR Neamţ care nu mai începea.
În aşteptarea preşedintelui PLR Neamţ (care, ca de obicei, a întârziat), după ce a montat camera pe trepied, Cosmin şi-a găsit de treabă cu o pancardă pe care scria (vezi foto) “Călin Popescu Tăriceanu – Preşedinte”.

Ulterior, cunoscutul operator de imagine nemţean avea să precizeze că el chiar a votat cu Tăriceanu la primul tur de la alegerile prezidenţiale. “Eu sunt un soţ ascultător. Mi-a spus soţia să votăm cu Tăriceanu că pe vremea lui avea cel mai mare salariu. La câteva luni după plecarea lui Tăriceanu de la Guvernare, leafa i-a fost tăiată”, a declarat, cu sinceritate şi umor, Cosmin Humă.

Din păcate pentru liderul PLR Neamţ, Humă nu a translatat simpatia pentru Tăriceanu şi către Ioan Asaftei. Operatorul de imagine menţionat a făcut parte din grupul jurnaliştilor care, sideraţi de lipsa de punctualitate al preşedintelui PLR Neamţ, după 20 de minute, au strâns sculele şi au plecat de la conferinţa de presă derulată după principiul “ştiţi, întârzie şeful!” (după cum tot sunt puse să explice asistentele de la PLR care îi întâmpină pe ziarişti.

 

D.V.

One thought on “Ultimul susţinător al lui Tăriceanu!…

Lasă un răspuns