Udrea: „Siegfried Mureşan a ajuns europarlamentar cu banii lui Ștefan”

Elena Udrea a declarat marţi seară că Siegfried Mureşan a venit în PMP la propunerea Elenei Băsescu, pe loc eligibil pentru europarlamentare, iar banii i-a avut de la Gheorghe Ştefan, anunță Adevărul.

”Să ai tupeul să mergi acum cu un discurs anticorupţie şi pro Kovesi, arată mare ipocrizie”, a spus Udrea.

”Toţi cei din partidul lui Iohannis sunt protejaţi, iar discursul lor în favoarea doamnei Kovesi, în favoarea lui Coldea, nu e unul în care ei cred. Este un discurs care vine pe linie de partid şi ei trebuie să apere sistemul, pentru că sistemul îi apără pe ei”, a spus, marţi seară, la Antena 3, Elena Udrea.

Aceasta a afirmat că mulţi oameni de afaceri credeau că ”dacă se pun bine cu şefii serviciilor şi cu şefii justiţiei afacerile lor prosperă”.

Aceasta a vorbit despre intrarea în PMP a lui Siegfried Mureşan. ”Ce i-aş reproşa lui Siegfried Mureşan este că a venit în partid pe loc eligibil, fără a depunere nicun fel de muncă în folosul partidului, a venit la recomandarea Elenei Băsescu, a fost susţinut de mine, iar banii de campanie i-a primit de la Gheorghe Ştefan. Ori, în condiţiile acestea, să ai tupeul să mergi acum cu un discurs anticorupţie şi pro Kovesi,  arată mare ipocrizie”, a mai spus Elena Udrea.

Aceasta a continuat, afirmând că ”nu poţi să ajungi europarlamentar cu susţinerea lui Băsescu şi finanţat de Gheorghe Ştefan şi apoi să te dezici de aceştia şi să mergi cu discursul acesta pro Kovesi şi pro sistem decât dacă eşti un mare ipocrit”.

Comentarii Facebook

One thought on “Udrea: „Siegfried Mureşan a ajuns europarlamentar cu banii lui Ștefan”

  1. Baiatul e de la SIE si il cheama Siegfried Vasile Muresan!Ii este rusine cu numele Vasile si , de aceea, se face ca nu il are!Nevasta-sa e angajata la OLAF (antifrauda europeana!), iar el aprimit bani de campanie de la Pinalti..

Lasă un răspuns