UDREA, în Denunţul la DNA: Tărâţă – bani – gen. Coldea – SRI – intervenţii pentru dosarul de evaziune de la DIICOT

Afaceri din judeţul Neamţ, bani daţi de Culiţă Tărâţă – după cum ar fi spu acesta – unui general SRI pentru plata… unor sondaje (!!!) – acestea sunt câteva din ingredientele “ot judeţul Neamţ” din documentul exploziv publicat acum câteva ore de nasul.tv (copia denunţului la DNA al Elenei Udrea).

Ambele fragmente din acest denunţ vizează două subiecte devoalate de Elena Udrea şi în interviurile date de aceasta înainte de arestare: banii pe care Culiţă Tărâţă spunea că îi duce generalului Coldea de la SRI şi intervenţiile pe care răposatul preşedinte al CJ le-ar fi făcut la ea pentru ca aceasta să trasmită “sus” că dosarul de la DIICOT cu evaziunea fiscală de care erau acuzaţi nişte afacerişti libanezi (parteneri ai lui Tărâţă) ar fi de fapt o poliţă.

Iată, mai jos, pasajul cu scrisul Elenei Udrea în care aceasta relatează episodul “Tărâţă – bani – general SRI”

udrea01

udrea02

Episodul cu “Lanţul Slăbiciunilor şi pilele puse pentru Dosarul DIICOT” este relatat de deputatul de Neamţ mai pe larg:

udrea03

 

Rămâne de dovedit în ce măsură aserţiunile Elenei Udrea despre aceste practici ale lui Culiţă Tărâţă sunt reale sau nu. Culiţă Tărâţă nu mai e, dinspre cei rămaşi să-i ducă munca, averea şi numele mai departe nu a fost remis opiniei publice niciun rând. Nu e exclus însă ca, în timp, să apară alte personaje cu greutate, martori într-un fel sau altul la aceste episoade care amintesc mai curând de filme cu taxe de protecţie şi măsluirea Justiţiei, care să confirme, să infirme sau să adauge noi tuşe acestor episoade.

Daniel VINCA

Citeste tot documentul (Denunţul Elenei Udrea la DNA, dat pe 30 ianuarie): denunt Udrea la DNA

Pe aceeaşi temă:
Udrea: Tărâţă mi-a spus că duce bani la SRI, lui Coldea
Elena Udrea: Tărâţă făcea intervenţii pe un dosar DIICOT legat de afaceri cu cereale
VIDEO Filiera Tărâţă-libanezul Jihad El-Khalil-Udrea-Bica-Radulescu (Sinteza Zilei/A3)
Fost şef SIE despre “Udrea-Tărâţă-bani SRI”: “Relaţii mafiote de neimaginat”

 

Comentarii Facebook

One thought on “UDREA, în Denunţul la DNA: Tărâţă – bani – gen. Coldea – SRI – intervenţii pentru dosarul de evaziune de la DIICOT

Lasă un răspuns