Uau! Aplauze pe șantierul amfiteatrului din aer liber de la Târgu Neamț

Șantierul amfiteatrului în aer liber a fost vizitat azi de 150 de studenți care vor fi viitori ingineri constructori și care au produs un moment aparte: i-au aplaudat pe constructorii care realizează acum acest proiect ambițios și interesant.

„Astăzi s-au auzit primele aplauze în amfiteatrul orașului, date de cei 150 de studenți ai Facultății de Construcții și Instalații din Iași întregii echipe care implementează acest proiect din fonduri europene.
Atât eu, cât și arhitectul Gelu Gopșa, inginerul Ovidiu Vermeșan care coordonează lucrările din partea constructorului și Daniel Amihăilesei din cadrul primăriei le-am oferit informații despre acest important obiectiv de investiție.
Revenind la aplauze… sunt mari șanse să le auzim din nou, în toamnă, când constructorul ar urma să finalizeze lucrările la amfiteatru”, spune primarul Daniel Harpa care a fost azi pe post de ghid la întâlnirea studenți-constructori.

Amfiteatrul de la Târgu Neamț ar fi prima scenă de acest fel din județul Neamț. Nici Piatra Neamț și nici Romanul – orașe mai mari, cu statut de municipii – nu au nici măcar un amfiteatru micuț, de câteva zeci de locuri. Cel de la Târgu Neamț este un proiect amplu, cu o scenă cu deschidere uriașă ș cu sute de locuri pe scaune.

Și Casa Culturii din Târgu Neamț (aflată în subordinea administrației locale) a fost reabilitată în urmă cu câțiva ani și este cel mai modern așezământ de acest fel din toate orașele din județ.

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.