Turcescu, ȘAH MAT lui Harabagiu: „Jurnalist independent angajat la Prefectură? Case closed!”

Robert Turcescu l-a umilit și l-a făcut K.O. pe fostul jurnalist George Harabagiu, cel care înainte de emisiune care e difuzată acum în direct îi ceruse moderatorului să-l prezinte drept „jurnalist independent”. Turcescu l-a obligat pe Harabagiu să recunoască că acum lucrează la Prefectură și după ce Harabagiu a bâlbâit ceva dar a confirmat („da, am un contract extern cu Prefectura”), deputatul PMP a concluzionat sec: „Jurnalist independent angajat la Prefectură? Case closed!”.

În timpul discuției respective, Turcescu i-a arătat lui Harabagiu o poză pe care o avea în telefon (probabil cea cu echipa de la cancelaria Prefectului și cu Prefectul de Neamt). Tot Turcescu a subliniat că vrea să fie clarificat subiectul cu locul de muncă al lui Harabagiu pentru că acesta ceruse (când a fost întrebat de moderator) să fie așa anunțat, drept jurnalist independent.

Harabagiu a mai încasat una de la Turcescu. Încercând să prezinte în culori pastel celebruyl episod cu mutarea huiduielilor de la Halep la Firea, harabagiu a prezentat o ciudată teorie a conspirației din PSD și a scăpat informația că el se ocupa cu asta la București, cu monitorizarea postărilor și reacțiilor unor PSD-iști. „Adică asta făceați la PSD, îi pândeați pe ăia cui dau like?”.

Harabagiu și-a luat o replică și de la Cozmin Gușă. După ce șoferul de la Prefectură a spus de mai multe ori că el și Gușă se cunosc dinainte, moderatorul a replicat „Ne-am mai văzut? Nu-mi aduc aminte, îmi cer scuze…”.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Turcescu, ȘAH MAT lui Harabagiu: „Jurnalist independent angajat la Prefectură? Case closed!”

  1. Norocel si-a dat inca o data masura de PENIBIL. Din pacate pentru cei care l-au trimis la emisiune, cu ocazia asta Norocel a aratat inca o data si cat de penibili sunt cei care se folosesc de serviciile lui.

Lasă un răspuns