Ţuburlui opreşte noul serial de proteste la episodul 5. Ieri ceruse demisia prefectului Angheluţă!

10394587_529160243855918_4381283796525645852_n„A 5-a zi de protest impotriva clasei politice corupte pana in maduva oaselor. Ultima”, scrie Mihai Ţuburlui pe contul de facebook, anunţând că se retrage în atelierul de tâmplărie pentru a se dedica lucrurilor frumoase şi utile.

„Romania se afla intr-o situatie precara. E bolnava, tintuita la pat. Politic, economic, social suntem terminati. UE abia mai respira. Migratorii dau navala. Rusia isi umfla muschii si pare mai mare ca de obicei. Cealalta Romanie, R.Moldova este slabita, cu streangul de gat. Ucraina este instabila. Ungaria si-a scos trupele la granita. Serbia face exercitii comune cu ursul de la rasarit.
Date fiind conditiile, am luat decizia sa ma retrag. Am spus ce ma durea si sper ca politicienii au inteles ca asa nu mai merge. Stiu ca atitudinea lor o sa se schimbe foarte putin si ca va mai fi nevoie de iesiri in strada pentru a-i readuce cu picioarele pe pamant. Insa, peste toate, avem nevoie de stabilitate, de liniste. Inca nu e momentul nostru. Trebuie sa mai rabdam. Ne maturizam, devenim intelepti, ne organizam, gandim la rece si apoi lovim puternic balaurul drept in crestet. Deocamdata l-am speriat.
O sa ma inchid in atelierul meu si o sa imi canalizez toate energiile spre lucruri frumoase, utile. Insa, voi ramane la fel de vigilent.
Sa ne auzim cu bine!”, spune protestatarul.

Cu o zi în urmă, invocând un articol din vestea.net (Consilierul Prefectului îi ia peste picior pe protestatarii din stradă!, Ţuburlui a cerut demisia prefectului Vlad Angheluţă şi a unui consilier din Cabinetul Prefectului: „Am spus de prefectul Angheluta ca si-a angajat consilieri care fac propaganda politica in loc sa se ocupe de fisa incredintata postului. I-am cerut demisia. Atat lui, cat si consilierului”. 

D.V.

 

Lasă un răspuns