Ţuburlui face anunţul care dă frisoane baronilor! „Prea ne iau politicienii de proşti!”

Cel mai cunoscut protestatar nemţean le dă frisoane politicienilor nemţeni: Mihai Ţuburlui anunţă revenirea cu noi proteste la adresa clasei politice.

„Am de gând să reîncep protestele. Simt că e timpul. Politicienii nemțeni și cohortele lor de securiști prea ne iau de proști. Trebuie să-i trimitem acasă. Îi îndemn pe toți să iasă afară din casă și să ocupe toate instituțiile statului. Gata! S-a terminat cu golănia!”.

531108_301175263321085_703150263_n

Ţuburlui este cunoscut pentru protestele sale în serial. Un episod s-a concretizat în ture zilnice prin Piatra Neamţ, cu bicileta pe care avea pancarda „România – stat mafiot!” sau „Votaţi Hoţii!”. Un alt episod s-a concretizat în 100 de manifestări de protest în faţa Palatului Administrativ din Piatra Neamţ. Pentru această ispravă a fost „premiat” de Jandarmeria Neamţ cu 21 de amenzi. Le-a constestat în instanţă şi anunţă deja câştigarea unora dintre contestaţii.

A particiap la protestele de la Pungeşti şi a fost un adversar înverşunat a firmei Prospecţiuni SA care, în Neamţ, a fost acuzată de mai mulţi cetăţeni că operează pe proprietăţi private fără acordul proprietarilor.

D.V.

cop tuburlui

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns