Ţuburlui, ATAC la presa care ţipă după război: „KGB, go home!”

tuburlui mafie

Protestatarul nemţean Mihai Ţuburlui a inventariat presa şi a identificat o categorie de “jurnalişti KGB-işti” care “tot bagă strâmbe prin presă ţipând după război”.

Cert e că pe actual fond geopolitic (conflictul din Ucraina), subiectul război vinde bine, cum se spune, astfel că şi la tv, şi pe print, şi pe online, subiectele alarmiste cu cuvinte cheie “război”, “armată”, “tancuri”, “avioane”, “elicoptere” aduc audienţă şi curg gârlă.

Că în cea mai mare parte, ştirile respective sunt umflate cu pompa sau mizează nu pe informaţia concretă ci pe emoţia publică, e altă discuţie…

Probabil şi la acest fenomen se referă Ţuburlui, poate şi la alte articole de propagandă.

<<In ultimul timp observ cum coloana a 5-a de „jurnalisti” kgb-isti tot baga strambe prin presa tipand dupa razboi. De aceea, de saptamana viitoare o sa desfasor o campanie la Piatra Neamt: „KGB go home!”; „Mica URSS nu e Romania!” O sa mazgalesc toti peretii din oras. Iar voua, kgb-istilor, care vedeti peste tot razboi, va dau ….>>, spune Ţuburlui, încheindu-şi dedicaţia cu un cuvânt pe care l-am cenzurat.

Rămâne de văzut cum îşi va duce, concret, la capăt, nemţeanul această nouă campanie. Ţuburlui a devenit cunoscut la nivel naţional şi pentru protestul de 100 de zile din faţa Palatului Administrativ din Piatra Neamţ (în care funcţionează Consiliul Judeţean şi Prefectura) şi pentru obiceiul de a merge pe bicicleta panotată cu inscripţii şi pancarde cu mesaje pentru “mafioţii din politică”.

D.VINCA

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.