Tsunami la PSD Neamt! Şeful organizaţiei judeţene de tineret – DEMIS!

tsd-22Alexandru Rotaru nu mai este preşedintele TSD (Tineretul Social-Democrat Neamţ), informează sursele Vestea care precizează că acesta a fost demis într-o şedinţă a BPJ Neamţ care a avut loc în după-amiaza acestei zile.
Întrunirea BPJ a avut loc de la ora 16 şi unul din primele puncte de pe ordinea de zi a fost demiterea lui Rotaru. Acesta a fost „executat” lejer la vot de majoritatea pe care o are preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.
Nu este prima execuţie politică pe care Rotaru o primeşte de la conducerea PSD Neamţ. În urmă cu câteva luni, înainte de campanie la locale, lui Rotaru i-au fost retrase atribuţiile de coordonare ale organizaţiilor locale din zona Colegiului 6 deputaţi. De asemenea – probabil unicat în România – (deja) fostul preşedinte TSD Neamţ a fost singurul din ţară din această funcţie care nu a fost pe nicio listă de candidaţi la alegerile locale (colegii de pe funcţii similare fiind pe poziţii eligibile pe listele pentru CJ sau CL din municipii).
Vestea a încercat să ia punct de vedere de la cel care a avut o descreştere politică atât de bruscă în organizaţia PSD Neamţ însă, din păcate, Alexandru Rotaru nu a răspuns la telefon. Menţionăm că, înainte cu puţin timp ca el să piardă funcţia de coordonator pe Colegiul 6, numele său era invocat ca fiind unul din cei care, la alegerile parlaemntare din acest an, ar fi urmat să fie pe o poziţie eligibilă pentru Camera Deputaţilor.
Vom reveni.

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

One thought on “Tsunami la PSD Neamt! Şeful organizaţiei judeţene de tineret – DEMIS!

  1. Nu este nici un tsunami in TSD, trebuie sa vina neaparat prietenul si omul de legatura Ciprian Serban !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns