Tsunami în PNL Neamț! Un nou secretar general, noi șefi de organizații locale importante!

Un adevărat tsunami s-a declanșat în PNL Neamț, aseară având loc în BPJ schimbarea secretarului general Florin Hopșa cu George Lazăr dar și noi numiri în funcții de conducere de la nivelul unor organizații locale, a anunțat președintele interimar Eugen Țapu într-o conferință de presă care a avut loc astăzi.
Astfel, la Piatra Neamț, noul președinte interimar este – „la propunerea domnului Andrei Carabelea” – Mihai Obreja, la Roznov a fost numit ca șef primarul Lică Pavăl (în locul lui Daniel Vasiliu), la Tîrgu Neamț – Vasile Mărculeț (primarul de la Timișești!) iar la Bicaz – Mihăiță Istrate.

Flancat de deputatul Laurențiu Leoreanu, de prefectul George Lazăr și de primarii Andrei Carabelea (Piatra Neamț) și Leonard Achiriloaei (Roman), senatorul Eugen Țapu a vrut să transmită azi un mesaj clar de unitate, de forță dar și în linia unor schimbări care se petrec deja și se vor mai petrece în organizația nemțeană.

<<Cuvântul de ordine al acestui sfârșit de săptămână este ECHIPA. Cei care ne aflăm aici, în fața dumneavoastră, formăm o echipă puternică, o echipă unită și avem ca obiectiv dezvoltarea și dinamizarea organizației PNL Neamț.
Această echipă are acum un președinte interimar în persoana mea, cu un obiectiv foarte clar, organizarea alegerilor interne. Vă mărturisesc că nu sunt adeptul interimatelor foarte lungi și îmi doresc ca alegerile interne să le finalizăm cât mai rapid posibil.
Dead-line-ul pe care l-am stabilit cu colegii mei ar fi undeva la sfârșitul lunii iunie. Însă vreau să fiu foarte clar, activitatea mea în această perioadă nu se va rezuma doar la organizarea alegerilor interne. Avem de făcut, împreună, analize, în urma alegerilor și acolo unde lucrurile nu au funcționat și anumiți colegi nu au fost implicați vom lua măsuri>>, a declarat senatorul Eugen Țapu.

Și senatorul Țapu și deputatul Leoreanu au ținut să sublinieze că alegerile care urmează pentru șefia PNL Neamț nu au un câștigător prestabilit și că oricine se poate înscrie în cursa pentru care deja Leoreanu și-a anunțat intenția, deschis, de acum câteva săptămâni.

D.V.

 

3 thoughts on “Tsunami în PNL Neamț! Un nou secretar general, noi șefi de organizații locale importante!

  1. Inafara de lipsa inculpatului Cozmanciuc nu am vazut nici o schimbare .Parafrazandu- l pe
    Sigmund Freud care spunea ,, Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii „

  2. Sunt curios cand incep depunerile de cv-uri pt ocuparea posturilor la insitutiile care au nevoie de schimbari. Sau se vor face vreodata?!

Lasă un răspuns