Troleu în flăcări lângă Muzeul de Istorie FOTO

Un troleibuz în care se aflau călători a luat foc, în mers, în urmă cu câteva zeci de minute. Evenimentul a avut loc în imediata apropiere a Muzeului de Istorie din Piatra Neamț.
Mașina circula dinspre Petrodava spre Mărăței, iar la un moment dat, din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică, în interiorul troleului a început să iasă fum. Șoferul a tras imediat pe dreapta iar cei șapte călători aflați în mijlocul de transport au ieșit afară în siguranță.
Pompierii ajunși la fața locului au stins focul, care a distrus bordul troleibuzului și instalația electrică.

Alex SÎRBU

5 thoughts on “Troleu în flăcări lângă Muzeul de Istorie FOTO

  1. Multumim domnului DRAGOS CHITIC pentru modernizarea infrastructurii de trensport in comun.Astfel de troleibuze am mai vazut in Amsterdam si Londra.Sunt ultimul model aparute pe piata.Doar Piatra Neamt si marile capitale mai au de astea.

    Admin: presupun ca nu stiti nu ca vreti sa manipulati. Troleibuzul este societate cu actionar unic CJ neamt. Care CJ neamt, de ex, in acest an a dat cempensare (un fel de subventie pe pierde) lunara de circa 5 miliarde de lei vechi. Pe primele 8 luni = 40 de miliarde de lei vechi.

  2. Pai atunci in campanie de ce ne a aburit ca va moderniza parcul auto la trolee si va ajunge cu linia la Roznov si Ocol.In campania domnului Chitic, nu a CJ.Poate aveți dreptate si atunci ne a păcălit cu lista aia a dumnealui.

  3. Da , e adevarat, dar dl.Dragos Chitic a fost sef la ADI Urbtrans, care gestioneaza transportul de calatori public, inclusiv Troleibuzul.Dl Chitic a acordat traseede tansport la toate firmele de apartament, lasand Troleibuzul aproape fara „obiectul muncii”, obligandu-i, practic, sa traiasca doar din subventii….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.