Tribune goale! Doar 10 suporteri la un meci de volei băieţi din divizia A1!

Sportul nemţean nu mai cunoaşte gloria de altădată, cel puţin în faţa propriilor suporteri – asta dovedeşte postarea cunoscutului Gelu Crăcană care, cu un album de câteva poze de la ultimul meci al echipei de volei băieţi VCM-LPS Piatra Neamţ ilustrează fidel această realitate.
Priviţi poze:

Ca să nu creadă cineva că e vorba poate de vreo margine a tribunei în imaginile de mai sus, uitaţi şi o fotografie de ansamblu cu întreaga tribună:

“Două echipe să joace volei in fața a 10 spectatori… din care trei jandarmi… personal consider că este o rușine pentru orașul PIATRA NEAMȚ… unde sînt suporterii de altă data?”, întreabă Crăcană.

Cert este că – nu doar la sportul respectiv – pare să fie un adevărat cerc vicios. Nu sunt spectatori – nu vin sponsori (în afară de câţiva), nu sunt sponsori – nu sunt bani – nu sunt rezultate (că nu îţi permiţi jucători scumpi), nu sunt rezultate – nu sunt spectatori… Iar banii din administraţa locală şi judeţeană nici nu mai sunt ca altădată când parcă nici nu se observa ce se aloca spre diverse sporturi…

La finele meciului VCM-LPS Piatra Neamţ / Banatul Caraş Severin, scorul a fost de 1-3. Câteva imagini şi cu spectacolul sportiv.

Daniel Vinca / foto: Gelu Crăcană

Lasă un răspuns