Trei tineri din Săbăoani, săltați de trupele speciale. Au furat bani și bijuterii


Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, toți din Săbăoani, au fost ieri ridicați de trupele speciale, fiind suspectați de furt calificat, informează IPJ Neamț. Sprijiniți de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, polițiștii Secției rurale Crăcăoani au efectuat patru percheziţii domiciliare, în baza mandatelor emise de Judecătoria Târgu Neamţ. Au fost vizate patru locaţii din comuna Săbăoani, în vederea descoperirii şi strângerii probelor cu privire la infracţiunile de furt calificat.
„În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Săbăoani au pătruns în noaptea de 20 spre 21 iunie 2017 în locuinţa persoanei vătămate din Ghindăoani, de unde au sustras suma de 1700 lei, acte și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1900 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, inspector Elena Bulgărea.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.