Trei șoferi băuți, prinși în trafic în week-end


Trei conducători auto au fost prinși băuți la volan și au rămas fără permis la finele săptămânii trecute, informează responsabilul de relații publice al Poliției Neamț. Nu mai puțin de 400 de amenzi, însumând 100 de mii de lei au fost aplicate de oamenii legii celor prinși în neregulă. Pe lângă polițiștii de la Serviciul Rutier, și cei de la Ordine Publică au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale. 61 de scandalagii au fost amendați, iar 27 de comercianți au primit sancțiuni după ce au fost prinși în afara legii.
Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 118 au fost pentru viteză excesivă, două pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice iar 172 pentru alte abateri de la regulile de circulație. De asmeneam, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care 3 pentru alcool și unul pentru viteză”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Și în această săptămână, oamenii legii vor fi la datorie, pentru a preveni orice acțiuni care ar putea tulbura liniștea sărbătorilor pascale. Polițiștii îi îndeamnă pe cetățeni să apeleze cu încredere la oamenii legii iar la nevoie să apeleze numărul unic de urgență 112.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.