Trei răniți după un accident cu patru mașini! FOTO


Trei persoane au fost rănite ușor după un accident ce a avut loc pe strada Orhei din municipiul Piatra Neamț. Două dintre ele, soț și soție, au ajuns pe mâinile medicilor pietreni, în timp ce a treia a refuzat transportul la spital.
În accidentul ce a avut loc în urmă cu o oră pe sensul de mers spre ieșirea către Târgu Neamț au fost implicate patru mașini. Din spusele martorilor prezenți la fața locului autoturismul Skoda Octavia a frânat, iar cele trei aflate în spatele lui- o autoutilitară Renault Kangoo, o Dacia Logan și un Opel Astra au intrat unul într-altul. De vină pare să fie distanța prea mică dintre mașinile implicate, care nu le-a permis șoferilor să evite impactul.
E o problemă pe porțiunea asta, sunt și parcări de reședință și se circulă și cu viteză. Unii nu sunt atenți deloc la volan și uită că există niște reguli de circulație pe care sunt datori să le respecte”, spunea unul din martorii accidentului, care locuiește în zonă.


Din cauza accidentului, traficul din zonă se desfășoară cu dificultate aproape o oră, circulându-se doar pe un singur fir. La fața locului se află un echipaj de poliție care a declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns