Trei bărbaţi şi o femeie arestaţi pentru trafic de droguri, după o anchetă a DIICOT Neamţ

800 de grame de cannabis și 21 de comprimate de ecstasy au fost ridicate în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a 3 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț.

În seara zilei de 4 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Neamț au surprins în flagrant delict, pe raza județului Neamț, două persoane care ar fi încercat să comercializeze circa 500 de grame de cannabis și 21 de comprimate de ecstasy.

De asemenea, alături de droguri au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, un cântar electronic și un telefon mobil.

Ulterior, în dimineața zilei de 5 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare la alte două persoane, de unde au ridicat aproximativ 300 de grame de cannabis. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un telefon mobil și un grinder cu urme de materie vegetală.

Din cercetări a reieșit faptul că drogurile identificate și ridicate ar fi fost procurate din străinătate și ar fi fost introduse în țară, în luna septembrie a.c..

Doi bărbați, de 21 de ani, un bărbat de 31 de ani și o femeie, de 27 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

Față de aceștia, s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, precum și jandarmi ai Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț.

IPJ NT

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns