Trei arestați într-o zi!

Trei persoane, printre care și un minor, au fost trimise după gratii în cursul zilei de ieri, informează biroul de presă al IPJ Neamț. Primul a fost reținut minorul în vârstă de 17 ani, din Roman, care avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă. Ajutat de alte două persoane, în urmă cu aproape două luni acesta a sustras dintr-o locuință mai multe bunuri. Pentru că tânărul nu a respectat măsura controlului judiciar, dispusă inițial în cazul său, instanța a dispus înlocuirea acesteia cu măsura arestării preventive. Băiatul a fost încarcerat în arestul IPJ Neamț.
Tot în spatele gratiilor a ajuns și un bărbat în vârstă de 35 de ani din Bahna, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani și șase luni de detenție. Bărbatul este acuzat că în data de 4 octombrie 2015, beat fiind, și-a agresat fizic fratele, cu un obiect tăietor. Bărbatul a fost prins de polițiștii secției rurale Români și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
Aceeași soartă a avut-o și un tânăr de 21 din Doljești, care fusese condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru vătămare corporală. Fapta s-a produs în urmă cu doi ani, când bărbatul a agresat fizic o persoană, victima necesitând între 25 și 30 de zile de îngrijiri medicale. Ieri, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției Roman, iar acum urmează să își ispășească pedeapsa, fiind încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Alex SÎRBU

 

 

Lasă un răspuns