Trei accidente din ziua cu trei ceasuri rele

…Evident că nu legendele despre “marti, ziua cu trei ceasuri rele” sunt cauzele evenimentelor rutiere de pe șoselele din Neamț. Care accidente ca număr nu au fost doar trei dar atâtea prezentăm în textul de mai jos.

Biciclist accidentat

În ziua de 22 august a.c., orele 10.50, pe strada Oituz din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 27 ani din comuna Valea Ursului se deplasa cu un autoturism pe strada Oituz din municipiul Roman, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, a acroșat și accidentat ușor un biciclist de 58 ani din Roman, care se deplasa regulamentar pe partea carosabilă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Pasager rănit, șofer…valea!

În ziua de 22 august a.c., orele 15.10, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de C.P.U. Roman despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 62 ani din municipiu, care a precizat că a fost victima unui accident rutier. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 44 ani din Roman conducea un autoturism pe Aleea V. Lupu din Roman a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla oprit in fața sa. După producerea accidentului, bărbatul de 44 ani a plecat de la fața locului fără a sesiza evenimentul rutier, fiind ulterior identificat și depistat de către polițiști. Victima, bărbatul de 62 ani, se afla in autoturismul oprit și a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Pasageră accidentată! Depășire a unui autoturism care vira stânga

În ziua de 22 august a.c., orele 16.20, pe DN 15, în localitatea Podoleni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 43 ani din Buhuși conducea un autoturism pe DN 15, a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unui alt autovehicul care semnalizase deja intenția de schimbare a direcției de mers și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului un pasager( femeie) de 20 ani, care se afla in autovehicul ce semnalizase intenția de schimbare a direcției de mers, a fost rănită ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

V.N.

Lasă un răspuns