Tratament pentru suflet! Spectacol de pricesne în curtea Spitalului

Pacienții Spitalului Județean Neamț dar și angajații acestei unități medicale au beneficiat astăzi, duminică 18 aprilie, de la ora 11, de un altfel de tratament. Pentru suflet.
Un spectacol inedit de pricesne a fost oferit, chiar în curtea unității medicale, lângă zidurile bisericii din fața Spitalului Vechi.

Evenimentul a fost organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, în parteneriat cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Parohia Capela-Spital și a reunit mai multe grupuri aflate sub „binecuvântarea” instituției de cultură.

<<Traversăm o perioadă dificilă, impusă de pandemie, iar apropierea Sărbătorilor Pascale e o altă perioadă destul de așteptată dar și cu o conotație mai tristă. Din aceste considerente am pus în plan ideea de a aduce o bucurie celor internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și cadrelor medicale care își desfășoară activitatea în unitate.
Sper din tot sufletul că am reușit prin acest concert să mai alinăm din suferințe și să mai bucurăm oamenii copleșiți de griji și încercări ale vieții>>, a declarat Carmen Elena Nastasă, managerul instituției de cultură.

D.V.

Lasă un răspuns